Bouwwerkzaamheden Binck Eiland op vrijdag 24 april 2020

23-april-2020

BOUWWERKZAAMHEDEN BINCK EILAND VRIJDAG 24 APRIL 2020

Graag informeren we je over de bouwwerkzaamheden die voor Binck Eiland morgen op de planning staan. Specifieke werkzaamheden zullen die dag buiten de reguliere werktijden van 07.00-19.00 gaan plaatsvinden. 

Op vrijdag 24 april 2020 aanstaande wordt de keldervloer van de hoge toren Binck Kade gestort. De betonstort zal in de ochtend worden uitgevoerd. Tegen het einde van de middag c.q. begin van de avond zal de uithardende beton worden afgewerkt. Dit houdt in dat het beton wordt geschuurd om het vlak te maken.

Het zogenoemde vlinderen van een vloer zal gepaard gaan met enige geluidsoverlast. Helaas is geluidshinder bij deze bewerking niet te voorkomen. De exacte timing voor het aanvangen van het vlinderen is tevens moeilijk te voorspellen. Dit is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden zoals temperatuur, luchtvochtigheid regen en wind. Het is daarbij lastig een exacte schatting van de duur van de werkzaamheden te geven. Zoals de weersverwachting er nu uitziet, kunnen de werkzaamheden rond middernacht zijn afgerond. Bij een hoge luchtvochtigheid in combinatie met een lage temperaturen duurt het vaak wat langer. Tijdens de werkzaamheden in de avonduren zal de bouwplaats verlicht zijn.

Hoewel wij begrijpen dat wij je overlast veroorzaken, streven we ernaar om de overlast tot een minimum te beperken. We vragen echter om jouw begrip in deze.