Second date met Binck Eiland

12-september-2017

WIL JE BINCK EILAND NOG BETER LEREN KENNEN?
Kom dan op 13 september naar de second date met Binck Eiland!

Tijdens deze avond maak je kennis met álle woningbouwprojecten die Binck Eiland rijk is. Het is een vervolg op het first date evenement in februari van dit jaar. Hier konden geïnteresseerden voor het eerst kennis maken met wonen op Binck Eiland. Inmiddels is er meer informatie bekend. De projectontwikkelaars van De Binck, Binck Plaats en Binck Kade en de makelaars van de hipste wijk in Den Haag zijn aanwezig om jou van de laatste ins en outs te voorzien. De gemeente is van de partij om jouw vragen te beantwoorden en voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd.

 

Laat je op 13 september verrassen, verleiden en informeren voor Haags Hip Wonen en wie weet word jij wel verliefd op een van de woningen op Binck Eiland.

19.00 uur: vanaf 19.00 uur gaan de deuren van De Binck aan de Binckhorstlaan 403 open. De auto parkeer je gemakkelijk aan de zijkant van het gebouw. De fiets kan je stallen voor het gebouw.

19.15 uur: presentatie Binck Eiland. In een korte presentatie vertellen we je alles over de transformatie tot wooneiland.

19.30 uur: het informatieplein gaat open en je hebt dan de gelegenheid om je informatie in te winnen bij elk deelproject. Zowel koop als huur zijn vertegenwoordigd. Ook de gemeente is aanwezig voor al jouw vragen over de procedures.

 

Kom je ook?!
Schrijf je in op deze website en geef aan dat je naar de second date komt.