NIEUWE DATUM: Second Date met Binck Eiland

19-september-2017

Wij nodigen je (nogmaals) graag uit voor de Second Date met Binck Eiland. Het geplande evenement op woensdag 13 september moest helaas worden afgelast vanuit veiligheidsoogpunt, omdat er door de extreme storm die dag schade aan het gebouw was ontstaan. Deze schade is hersteld en het gebouw is weer veilig verklaard om jullie te ontvangen op De Binck voor de Second Date.

We hopen jullie dan ook graag op 28 september vanaf 19.00 uur tijdens de Second Date met Binck Eiland te zien.
Laat je op 28 september verrassen, verleiden en informeren voor Haags Hip Wonen en wie weet word jij wel verliefd op een van de woningen op Binck Eiland. Tijdens deze avond maak je kennis met álle woningbouwprojecten die Binck Eiland rijk is.
 

19.00 uur: vanaf 19.00 uur gaan de deuren van De Binck aan de Binckhorstlaan 403 open. De auto parkeer je gemakkelijk aan de zijkant van het gebouw. De fiets kan je stallen voor het gebouw.

19.15 uur: presentatie Binck Eiland. In een korte presentatie vertellen we je alles over de transformatie tot wooneiland.

19.30 uur: het informatieplein gaat open en je hebt dan de gelegenheid om je informatie in te winnen bij elk deelproject. Zowel koop als huur zijn vertegenwoordigd. Ook de gemeente is aanwezig voor al jouw vragen over de procedures.