Deelgebieden

DE BINCK NU IN VERKOOP - nog enkele appartementen te koop
De Binck ging als eerste project op Binck Eiland in verkoop. Het markante kantoorgebouw van 9 verdiepingen aan de Binckhorstlaan wordt getransformeerd tot een prachtig en ultramodern Haags appartementengebouw. Opvallend aan het ontwerp is de toevoeging van ‘de duikplank’ op het rechtergedeelte van het gebouw, en natuurlijk de balkons. De stoere entree van het gebouw blijft behouden.

Meer informatie? Ga naar de projectwebsite.

 

DE BINCK HUURWONINGEN
Eind van dit jaar zullen de eerste appartementen in De Binck in verhuur gaan. De 55 vrije sector huurappartementen zijn straks te huur vanaf ca. € 750,- per maand. Op de begane grond komen woon-werkwoningen en op de andere verdiepingen worden 2- en 3-kamerappartementen en enkele maisonnettes gerealiseerd.

Meer informatie? Schrijf je in op onze website en geef je interesse voor de huurwoningen aan ons door.

 

BINCK PLAATS EIND 2017 IN VERKOOP
De huidige drukkerijloods wordt gedemonteerd en elders weer opgebouwd. Dat maakt plaats voor de bouw van 3- of 4-laagse grondgebondenwoningen in ‘Binck Plaats’. Daarbij zal er een overdekte parkeergarage worden gerealiseerd met openbare daktuin.

Meer informatie? Ga naar de projectwebsite.

 

BINCK KADE 1e HELFT 2018 IN VERKOOP
Op de kop van het eiland, aan het water van de Trekvliet, worden twee uitzichtrijke torens met appartementen gerealiseerd. Dit gedeelte noemen we ‘Binck Kade’.

 

Meer informatie? Ga naar de projectwebsite.

 

Interesseformulier

Vul onderstaande gegevens in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op Binck Eiland.